GreeMachine Logo

Cilj serije ZelenaMašina je da se mašine koriste ekološki što je više moguće i to sa najvišim nivoom tehničke bezbednosti i sa najboljom efikasnošću. Brza biološka razgradivost, smanjenje emisije CO2 i pomoć za očuvanje resursa, zahvaljujući dugotrajnoj upotrebi, su važni elementi našeg održivog koncepta.

Nalepnica ZelenaMašina uključuje upotrebu najmanje dva ekološka maziva, koja doprinose ukupnom smanjenju emisije CO2. Ugljen dioksid (CO2 otisak) pokazuje potencijal proizvoda za globalno zagrevanje u periodu navedenom u prijavi. Kao deo ovog koncepta mi koristimo PANOLIN maziva, koja imaju najmanje jedno Svojstvo ZeleneMašine.

 
 
GreenMarine Logo

Na osnovu koncepta ZelenaMašina stvoren je održiv koncept ZeleniBrod za primenu na Moru i za Brodove. Osim ovoga, ovde važe svi regulatorni aspekti kao i za ZelenaMašina.

BioBlume

Zahtev za smanjenje CO2, stavlja celokupnu privredu pred velike izazove. Mi smo prepoznali ovaj izazov i nudimo rešenja za naše poslovno okruženje!

Kompanije koje sprovode koncepte PANOLIN ZelenaMašina ili ZeleniBrod, pokazuju da oni doprinose očuvanju životne sredine. U isto vreme smanjuju njihove operativne troškove i samim tim stvaraju prepoznatljivu konkurentsku prednost.

 
This website uses cookies. By using the website you agree to the use of cookies. Privacy policy

EVERYTHING IS POSSIBLE!

Copyright 2018 © KLEENOIL PANOLIN AG